Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > 5 persoons tenten

5 persoons tent

€787,50
€630,00
-20%
€204,74
€149,95
-27%
€1 850,00
€1 665,00
-10%

5 persoons tenten

Er zijn bij de Kampeermarkt honderden tenten aanwezig waaronder tenten voor 5 personen. er zijn o.a trekkerstenten maar ook zijn er 5 persoons tenten waarin je kan staan.

Op het moment dat je hebt bepaald dat je een tent voor 5 personen zoekt is het dan ook van belang om te gaan kijken naar welke punten jij belangrijk vindt en waar de tent minimaal aan moet voldoen. Wil je een tent een heel laag gewicht en klein pakformaat of juist lekker de ruimte zodat je ook bij slecht weer comfortabel kunt zitten in de tent.

Verder is het van belang welk materiaal je kiest. Wil je een tent vervaardigd van kunstvezels of juist een katoenen tent vanwege het fijne leefklimaat en de hogere levensduur. Kies je voor een losliggend grondzeil of wil je een vast of inritsbaar grondzeil? Wil je een buitenleefruimte zoals bijvoorbeeld een tentluifel of vind je dat overbodig. Er zijn zoals je merkt tal van vragen met betrekking tot een tent die beantwoord moeten worden om de juiste tent te vinden.

Blijft de belangrijkste vraag om te beantwoordennog over, namelijk of je het niet erg vindt om een tent te bouwen en kiest voor een tent met tentstokken of ben je ook gecharmeerd van de opblaasbare tenten vanwege de snelle opbouwtijd.

Opblaasbare 5 persoons tent

Opblaasbare 5 persoons tenten zijn te vinden in polyester en in polykatoen. Een opblaasbare tent is eenvoudig te bouwen en hierdoor ook ideaal voor een korte vakantie en een vakantie met meerdere kampeerlocaties. Natuurlijk is de opblaasbare tent ook geschikt voor een kampeervakantie waar je op 1 plaats blijft. Zeker na een lange rit met de auto is het fijn om de tent in een mum van tijd te hebben staan.

5 persoons tunneltent

Ga je toch voor een tent met tentstokken is de tunneltent een goede keuze. Tunneltenten zijn relatief eenvoudig op te bouwen. Daarnaast hebben tunneltenten over het algemeen een fijne ruimte doordat er veel hoogte gecreerd wordt.

Tent kopen

Naast tenten voor 5  personen hebben wij ook de volgende tenten.

Je vind bij ons de volgende type tenten.