Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Merken(a-z) > A > Active Leisure

Active Leisure

Active Leisure

comfortabele tenten, rugzakken, slaapzakken, etc

Active Leisure is al meer dan 20 jaar een populair merk onder de kampeerders. Active Leisure staat garant voor een grote collectie tenten, rugzakken, slaapzakken en nog veel meer. Active Leisure biedt uitstekende functionaliteit Active Leisure betekent comfortabel kamperen.

Alle tenten, rugzakken, slaapzakken en overige kampeerartikelen van Active Leisure voldoen aan de hedendaagse eisen van comfort. De tenten zijn van uitstekende kwaliteit, oersterk en van alle gemakken voorzien.

In de collectie tenten is veel variatie in de soort tent: van familietenten tot lichtgewicht tenten en pop-up tenten. Tevens is de keuze in design, kleur en formaat is erg groot. Ook de keuze in rugzakken, slaapzakken van Active Leisure is ruim. Alle kampeerartikelen van Active Leisure zijn volledig doorontwikkeld en hebben een uitstekende functionaliteit.

Active Leisure biedt uitgebreid assortiment. Active Leisure staat bekend om hun goede kampeerartikelen én om de goede service. Het is een gedegen organisatie met mooie tenten, rugzakken, slaapzakken, et cetera. In onze kampeerwinkel bieden we een uitgebreid assortiment van Active Leisure.