Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Outdoor > Lichtgewicht accessoires > Balbo Smart Bags - Vacuümzakken Jumbo 110 x 100
Balbo Smart Bags - Vacuümzakken Jumbo 110 x 100

Balbo Smart Bags - Vacuümzakken Jumbo 110 x 100

 
(0 reviews)  

Handige zakken voor het vacuüm verpakken van kleding en andere textiel.

Balbo vacuümzakken  Jumbo.

Tijdens een vakantie is het passen en meten om bagabe mee te krijgen in de auto, caravan en camper. Nog moeilijker is het de gehele bagage mee te krijgen wanneer je met de motor, fiets of rugzak op reis bent. Balbo heeft hiervoor de Smart Bags.

Smart Bags zijn een ideale ruimtewinner voor onderweg maar werken ook prima thuis in de kledingkast. Laat je overtuigen en maak je ruimte optimaal met de Smart Bags van Balbo.

 

Aantal Momenteel niet voorradig. Houdt onze website in de gaten
5,75 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 8716469008779
Artikel code leverancier: 5207873
Groepcode: 21
Materiaal: transparant polyethyleen
Gewicht 0,10 kg

Balbo Smart Bags - Vacuümzakken Jumbo 110 x 100.

De Balbo vacuümzak Easy Load L. is prima voor gebruik in de kledingkast doordat je hem optimaal kunt leegzuigen met de stofzuiger en hierdoor kleding, beddengoed en andere textiel tot een klein volume kunt reduceren waarna je ze met een stevige gepatenteerde sluitstrip kunt sluiten.

Naast gebruik thuis is deze vacuümzak ook ideaal voor gebruik onderweg, tijdens de vakantie bijvoorbeeld. Wanneer er geen stofzuiger in de buurt is kan je de vacuümzak leegrollen om zo het grootste deel van de lucht uit het pakket te rollen. Hierdoor krijgen we eindelijk weer de bagage die we willen meenemen in de kleine ruimte die hiervoor beschikbaar is.

1 Stuk: afmeting: 110x100 cm


Klanten kochten ook:

€305,00

Reviews

Er zijn nog geen reviews