Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Blouses

  •  per pagina
€34,95
€24,50
-30%
  •  per pagina

Een blouse is er voor elke gelegenheid en geeft je meteen een verzorgde look. Een oversized blouse geeft je net die vrijheid waar je naar op zoek bent in het weekend. Je straalt er vrijheid mee uit en je voelt je er ook zo in. Denk ook eens aan intense kleuren of multicolor.

Blouses voor dames zijn stijlvol, veelzijdig en het ideale basisitem om je look mee te beginnen. Je hebt er waarschijnlijk een aantal in de kast hangen: een blouse voor naar je werk, voor naar een feestje, voor in je vrije tijd en misschien voor nog meer gelegenheden. Een blouse is altijd goed en combineer je heel makkelijk met andere items uit je garderobe. Blouses voor dames zijn in elk geval altijd vrouwelijk en je raakt er niet zo snel op uitgekeken. De diversiteit aan kleuren, materialen en prints zorgen ervoor dat de blouse altijd een winnaar is in je collectie!