Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Buff

  •  per pagina
€37,99
€26,59
-30%
€26,99
€13,49
-50%
€26,99
€13,49
-50%
€26,99
€13,49
-50%
€32,95
€16,47
-50%
  •  per pagina

Bescherm jezelf niet alleen tegen de kou, maar ook tegen regen, brandende zonnenstralen, wind, stof en insecten met de multifunctionele "Headwear" Buff! Ideaal voor de koude nachten langs de waterkant en te vissen in de brandende zon, harde wind of regen. Voor alle weersomstandigheden is er een Buff uitvoering, kies de jouwe!

De Original Buff is ontworpen om je warm te houden in de kou, maar neemt ook het zweet weg van je huid en houdt je dan ook koel in de hitte. Houd je hoofd warm in de winter en beschermt je nek tegen verbranden in de zomer! Geschikt voor heel veel activiteiten, hij kan dan ook op 13 verschillende manieren gedragen worden!

Buff heeft zijn naam te danken aan maar één ding, en dat is het leveren van kwaliteit! Buff is gemaakt van 100% polyester microvezel en is heel erg fijn om te dragen, er zijn namelijk geen irriterende naden of zomen. Het is lichtgewicht, ademend en hygiënisch want de Buff is behandeld met Polygiëne, de zilver-ionen voorkomen het ophopen van bacteriën in de stof. De Buff kan op talloze manieren worden gedragen! Je Buff verliest geen kleur in de wasmachine en zal zijn elasticiteit ook niet verliezen.