Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Caravan- & Camperbouw > TV en Satelliet ontvangers

TV en Satelliet ontvangers

  •  per pagina
€44,95
€39,00
-13%
€16,95
€10,95
-35%
  •  per pagina

LED TV's & Schotels voor Caravans en Campers

Na een lange vakantie dag even uitrusten voor de tv? Het is tegenwoordig mogelijk om alle Nederlandse kanalen gewoon zo op je televisie in Frankrijk te bekijken. Een Led tv hoeft hedendaags ook helemaal niet meer duur te zijn, de 20 inch Led schermen van Salora zijn perfect voor mensen met een budget en zijn geschikt voor CanalDigitaal.

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in camper en caravan TV en satelliet ontvangers 
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van voortenten en camperaccessoires.