Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Caravan- & Camperbouw > Koelkasten

Koelkasten

  •  per pagina
  •  per pagina

Caravan en Camper Koelkasten

De Kampeermarkt heeft caravan en camper koelkasten van bekende merken zoals Dometic, Indel B en Tristar in het assortiment. Koelkasten in caravans en campers zijn meestal absorptiekoelkasten. De koelkasten werken op 230 volt, 12 volt en gas. De Kampeermarkt heeft diverse maten koelkasten in het assortiment waardoor er altijd wel een geschikte bij zit voor uw caravan of camper.

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in caravan en camper koelkasten
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van Airco's en caravan verwaming.