Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Coleman tenten > Coleman - Cook 6 tent
Coleman - Cook 6 tent
-22%

Coleman - Cook 6 tent

 
(0 reviews)  

6 persoons tunneltent.

Aantal
€449,99 349,99 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 3138522079499
Groepcode: 6
Pakmaat: 59 x 33 cm.
Overige: Geleverd inclusief grasharingen en scheerlijnen in een tenttas.
Frame: Glasfiber.
Buitentent: Polyester 3.000mm PU.
Binnentent: Ademend polyester.
Tentbodem: Polyethyleen.
Garantie: 2 jaar
Gewicht 17,80 kg

De Coleman Cook 6 is een ruime tunneltent die plaats biedt aan maximaal 6 personen. Deze kunnen worden verdeeld in de 4-persoons slaapcabine die u overigens ook kunt opsplitsen door middel van een ritsbare tussenwand, en een 2-persoons slaapcabine.

De Cook 6 is voorzien van een vast grondzeil zodat u geen last heeft van tocht, water en ongedierte in de tent. Verder heeft hij 2 deuren zodat u de tent goed kunt ventileren. Ook zijn er nog 4 ventilatieschachten zodat er ook bij slecht weer geventileerd wordt.

Wanneer u meer leefruimte wenst te hebben kunt u ervoor kiezen om de 2-persoons slaapcabine niet op te hangen in de tent. Hierdoor krijgt u een zee van leefruimte. Op het moment dat de slaapruimte weer nodig is hangt u deze cabine weer makkelijk in de tent.

Als u de Cook 6 aanschaft wordt hij geleverd in een stevige draagtas inclusief haringen en scheerlijnen. Wij adviseren u wel de haringen aan te passen aan het gebied waar u op vakantie gaat. Ook willen wij u als tip meegeven altijd een ecodoek onder de tent te gebruiken. Hierdoor heeft u minder werk met het schoonmaken van de tent en de bodem van uw tent beschadigd minder snel door takjes en dennenaalden die op uw kampeerplaats liggen.


Verwante producten

€129,99
€40,99
-68%
€18,95
€14,95
-21%

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews