Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Schoenen > Dames schoenen

Dames schoenenDames schoenen kopen.

Wanneer je op zoek gaat naar damesschoenen zal je niet direct denken aan de aanschaf van wandelschoenen en bergschoenen. Daarom is het belangrijk vast te stellen met welk doel je de schoenen wil kopen.

Ga je bijvoorbeeld graag wandelen met de hond en moet je hiervoor met regen en zonneschijn de deur uit is het fijn om een waterdichte wandelschoen te hebben. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar schoenen met een Gore-tex membraam. Dit zijn schoenen waar het ademend vermogen van de schoen goed blijft echter waar een waterdruppel niet naar binnen komt.

Een andere schoen heb je bijvoorbeeld nodig als je op vakantie door de bergen gaat wandelen. Hiervoor kies je een stevige schoen waarin de enkel voldoende gesteund word. Hiervoor kan je kiezen voor een (half)hoge bergschoen.

Zo zijn er tal van gebruiken waarbij het van belang is dat je een goede functionele schoen hebt die ook voor het beoogde gebruik geschikt is.

Wij bieden dan ook een brede collectie schoenen aan van diverse topmerken zoals Lowa, Hanwag en Meindl voor allerlei gebruiken en in diverse modieuse en/of stevige looks.

Tevens bieden wij een team specialisten die u helpen met de juiste schoen te kiezen voor het gebruik dat u voor ogen heeft.