Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Bustenten > Dorema - Bustent Traveller Air All Season
Dorema - Bustent Traveller Air All Season
-30%

Dorema - Bustent Traveller Air All Season

 
(0 reviews)  

Unieke opblaasbare campertent uit Ten Cate All Season tentdoek.

Dorema Traveller Air All Season.

Een Goed passende bus/campertent maakt de tijd dat je kunt genieten op de camping prettiger. Je voorkomt ergernissen met bouwen, maar beleeft ook meer plezier omdat de voortent mooi strak staat.

Laat je dan ook informeren door 1 van onze gespecialiseerde medewerkers om tot een juiste keus te komen. Wij staan in onze megastore voor je klaar.

Maat keuze
Aantal
€1 999,00 1 399,00 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code Dor-Tra-Air-All1
Groepcode: 5
Maat: Diep: 260 cm en breed 320 cm.
Rail hoogte 1: 180 - 240 cm.
Rail hoogte 2: 240 - 280 cm.
Rail hoogte 3: 280 - 320 cm.
Diepte van de tunnel ca. 95 cm.
Lengte tunnelpees is 215 cm.
Overige: Geleverd in een draagtas inclusief grasharingen en scheerlijnen.
Frame: Doréma luchtslang systeem.
Materiaal: Ten Cate All Season, aan de buitenzijde gecoat, makkelijk te onderhouden, verminderde condensatie.
Kleur: Antraciet/grijs.
Gewicht 25,00 kg

De Dorema bustent Traveller Air All Season is een unieke campervoortent waarbij het traditionele frame is vervangen door een opblaasbare luchtbuizen. Natuurlijk hebben deze luchtbuizen meerdere voortelen zoals een lager gewicht, een snellere opbouwtijd en een stabiele tent onder alle weersomstandigheden.

Doordat bij de Dorema bustent Traveller Air All Season gebruik is gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek is de tent zeer geschikt voor intensief gebruikt en zult u er dan ook jaren lang plezier van hebben. 

Bij de Traveller all season bustent de voorwand is geheel uitritsbaar waardoor er een heerlijke luifel ontstaat. Ideaal natuurlijk op die warme zomerdag dat de zon brand en je lekker beschut wenst te zitten.

Bij de Dorema Traveller zijn de ramen in de beide zijwanden zijn oprolbaar. Alle ramen zijn aan de binnenzijde voorzien van vaste afsluitbare raamkleppen.

De bevestiging aan de camper gebeurt d.m.v. een tunnel die voorzien is van een afritsbare tentpees. Deze tentpees schuift u in de rail van de cassetteluifel. Bij het loskoppelen van de tent dient u alleen de rits naast de pees te openen. Indien uw kampeerauto niet over een cassetteluifel beschikt, kunt u de sluis over uw dak bevestigen.


Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews