Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Elektrische Koelbox


Een elektrische koelbox is ideaal voor op de camping of in de auto. Bent u op zoek naar een elektrische koelbox voor uw vakantie? Bekijk dan eens het assortiment van de Kampeermarkt. U kiest uit diverse soorten elektrische koelboxen.

Een elektrische koelbox: dé oplossing voor langdurige verfrissing

Wanneer u een lange rit moet maken naar uw vakantiebestemming is het handig om een elektrische koelbox aan te schaffen. En ook op de camping is een elektrische koelbox geen overbodige luxe. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten elektrische koelboxen die kunnen werken op 12 volt of ook op 230 volt. Een 12 volt koelbox sluit u gemakkelijk aan op de sigaretten-aansteker in uw auto. Daarnaast bieden wij ook koelboxen die op gas werken.

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden

Bestel snel en gemakkelijk een elektrische koelbox online. Wenst u eerst meer informatie te ontvangen? Bel naar 040 25 133 92. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van informatie. Op zoek naar meer kampeeraccessoires zoals kook & eetgerei? U bent van harte welkom in de megastore in Eindhoven waar u meer dan 70.000 kampeerartikelen vindt. Wij zien u graag terug bij de Kampeermarkt, de koffie staat voor u klaar!