Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Caravan- & Camperbouw > Fiamma Luifels

Fiamma Luifels

  •  per pagina
€101,00
€59,95
€55,00
-8%
€74,30
€66,00
-11%
€51,90
€46,00
-11%
€55,30
€49,00
-11%
€31,10
€28,00
-10%
  •  per pagina

Fiamma luifels

Het Italiaanse bedrijf Fiamma is markleider als producent van diverse accessoires voor campers, caravans, camperbusjes en minivans. Fiamma kent een lange, rijke geschiedenis.

In 1945 is het bedrijf in Italië opgericht. Al ruim een halve eeuw wordt er geïnvesteerd in technologie en nieuwe productieprocessen zodat de producten continu worden geoptimaliseerd. Het resultaat is kwalitatief hoogstaande accessoires voor campers, caravans, camperbusjes en minivans. Bovendien slaagt Fiamma er al jarenlang in om de prijzen uitermate scherp te houden, zodat de artikelen voor iedereen aantrekkelijk zijn.

Van de F45S en de Caravanstore hebben wij diverse maten in voorraad. Ook de voor- en zijwanden en diverse accessoires zijn uit voorraad leverbaar.
De Privacy Room, ZIP en andere Fiamma luifels kunnen wij op bestelling leveren.e

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in Fiamma Luifels
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van voortenten en camperaccessoires.