Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Fjallraven tenten

Fjallraven tenten

  •  per pagina
€1 299,95
€1 099,95
-15%
  •  per pagina

Fjallraven tenten

Fjallraven Is een topmerk dat zich profileert door enkel producten op de markt te brengen die men zelf zou willen gebruiken. In 2016 lanceerde men dan ook een nieuwe serie tenten die nog sterker en nog lichter zijn dan voorheen.
 

Fjallraven tunneltent

In de nieuwe serie tenten van Fjallraven zijn onder andere tunneltenten te vinden als een Abisko Shape welke in een 2 en 3 persoons uitvoering gemaakt is, een Abisko Enurance die in 2, 3 en 4 persoons verkrijgbaar is en een Keb Endurance die ook in 2, 3 en 4 persoons model verkrijgbaar is.

Fjallraven koepeltent

Naast tunneltenten heeft Fjallraven ook enkele koepeltenten ofwel Dome tenten in het assortiment. Je hebt een Abisko Dome in 2 en 3 persoons model en een Keb dome in 2 en 3 persoons model. De Keb dome is een sterkere tent die gemaakt is voor de meest embarmelijke omstandigheden. Om de tenten nog sterker te maken is het ook mogelijk een extra stokkenset aan te schaffen en 2 stokken per sleuf te gebruiken.

Milieuvriendelijk geproduceerde tenten

Een Fjällräven tent moet kunnen presteren in de natuur én op de weegschaal. Daarom hebben ze voor de impregnering geen fluorkoolstoffen (PFC’s) gebruikt en al het aluminium is geanodiseerd op milieuvriendelijke wijze. Het resultaat is een reeks duurzame tenten die je voor langere tijd intensief kunt gebruiken, op alle soorten ondergrond en in alle seizoenen. Met een goed geweten.

Fjallraven tent kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tent en je minimale eis is een tent die overal voor kan worden gebruikt raden wij je aan te komen kijken naar de Fjallraven tenten. Onze medewerkers geven je ook graag deskundig advies om te komen tot de juiste keuze.

Tent grondzeil

Naast tenten maakt Fjallraven ook voor elke tent een bijpassend grondzeil. Natuurlijk kunnen wij ook deze grondzeilen snel leveren.