Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Hangmatten

Hangmatten

  •  per pagina
  •  per pagina

Wil je een hangmat of hangtent kopen? Dan ben je bij kampeermarkt.com aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig online een hangmat, hangmat met standaard of hangtent bestellen. Tevens is het mogelijk om een bezoek te brengen in onze kampeerwinkel in Eindhoven. Kom even helemaal tot rust in een van onze hangmatten. Schommel heen en weer in de zon of in de schaduw, lees een boek of doe een dutje. Je kunt bij ons hangmatten los kopen, maar we verkopen ook een hangmat standaard.

Hangmat standaard

We verkopen niet alleen losse hangmatten, maar ook een hangmat standaard. Ideaal om je hangmat te plaatsen waar je maar wilt. Wil je bijvoorbeeld niet je hangmat met een touw aan twee bomen knopen, kies dan voor een hangmat standaard. Hierdoor kun je lekker in de hangmat liggen, waar je maar wilt. Wordt het te warm in de zon? Verplaats dan eenvoudig het standaard naar een plekje in de schaduw. We verkopen niet alleen losse hangmatten en standaarden. In ons assortiment hebben we ook een hangmat met standaard. Deze zijn voorzien van stevige stalen standaarden met luxe hangmat. De hangmat is voorzien van 4 kantellijnen, waardoor je veilig en stabiel op de hangmat kunt relaxen.

Hangtent

De flying tent of hangtent is een unieke boomtent, hangmat en poncho in een. Het is de ideale oplossing voor iedere outdoor activiteit. Het voordeel van een flying tent is dat hij geschikt is dat dit type tent voor iedere soort omgeving. Hij kan worden opgehangen tussen twee bomen of als eenpersoonstent op de grond worden gezet. Door het geïntegreerde muggengaas ben je beschermt tegen insecten. Het is tevens mogelijk om de flying tent te gebruiken als hangmat. Dit doe je door de buitentent te verwijderen. De buitenkant kun je ook nog eens als poncho gebruiken bij regenachtig weer. Het is dus eigenlijk een hangmat, poncho en boomtent in een, ideaal toch?
Koop eenvoudig je hangmat of flying tent online of kom eens langs in onze kampeerwinkel in Eindhoven.