Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Opruiming voortenten > Herzog - Campertent Pegasus
Herzog - Campertent Pegasus
-23%

Herzog - Campertent Pegasus

 
(0 reviews)  

Ruime deeltent voor de camper, met een lichtgewicht aluminium frame. Gemakkelijke verbinding naar uw camper middels een tunnel, dus wanneer u een uitstapje met de camper maakt, enkel de tunnel loskoppelen en de tent blijft netjes op zijn plekje achter tot u weer terugkeert en de tunnel weer verbindt. Dat is nog eens gemak en comfort voor zoveel extra leefruimte. De plaatsingshoogte bedraagt 2.60 meter tot 3.00 meter.
Aantal
€973,00 749,95 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code Herz-726169
Groepcode: 5
Maat: Bodem: 340 x 235 cm.
Geschikt voor een hoogte van 250 tot 300 cm.
Frame: Aluminium 22 mm.
Materiaal: Polyester ribstop 4000 mm waterkolom
Gewicht 17,00 kg
Een gemakkelijke zelfstandig staande voortent voor uw bus/camper. Veel extra leefruimte en de vrijheid om op elk gewenst moment de camper te gebruiken als vervoersmiddel zonder de tent en inboedel op te breken.
Uitgevoerd in ribstop polyester. beide zijwanden hebben een volledig muskietengaas met afsluitflap en een vrijwel geheel te openen voorfront. De raamfolies in voorzijde zijn te verduisteren.

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews