Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Wintervoortenten > Isabella - Wintertent Winter
Isabella - Wintertent Winter
-10%

Isabella - Wintertent Winter

 
(0 reviews)  

Compacte wintertent voor aan de caravan.

Isabella wintertent Winter.

Een Goed passende voortent maakt de tijd dat je kunt genieten op de camping prettiger. Je voorkomt ergernissen met bouwen, maar beleeft ook meer plezier omdat de voortent mooi strak staat.

De Isabella voortent Winter is universeel en passend op caravans met een railhoogte van 235 tot 250 cm.

Aantal
€763,00 686,50 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 5705886755635 + 5705886753259
Groepcode: 5
Maat: Grondmaat breed: 220 en diep: 180 cm.
Overige specificaties: Standaard geleverd met Gordijnset Bowline Grey, caravan-tochtstrook, wielkast-afdekking, FixOn Multi, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.
Frame: Zinox staalbuis.
Materiaal: 23% Polyester / 77% PVC.
Levertijd: 1-9 werkdagen
Gewicht 4,00 kg

De Isabella Wintertent Winter komt meer en meer in trek aangezien steeds meer mensen zich realiseren dat kamperen in de winter een heerlijke vorm van vakantie is.

Wel vraagt kamperen in de winter nogal wat van de uitrusting die u meeneemt. Krachtig materiaal, een speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping en een extra brede, uitwendige slikrand, een sterk stalen frame, flexibele afspanning en een vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst zorgen ervoor dat de Isabella Winter voortent voor de caravan zelfs tegen een krachtige sneeuwstorm is opgewassen.

Het model Wuinter is voorzien van deuren in beide zijdelen plus ventilatie met ritssluiting. Voor kamperen in de winter adviseren wij een thermohemel en een winterzekeringsset te gebruiken welke apart verkrijgbaar zijn. De voortent Winter is 220 cm breed en heeft een diepte van 180 cm .


Verwante producten

€135,00
€121,50
-10%

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews