Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Jerrycan

  •  per pagina
€4,95
€3,95
-20%
  •  per pagina

Een jerrycan nodig voor op de camping? Neem snel een kijkje bij de Kampeermarkt. Wij bieden jerrycans in verschillende soorten en maten aan. Zo zit er altijd een naar uw wens bij. Ook voor andere kampeeraccessoires verwelkomen wij u graag bij de Kampeermarkt. Meer weten? Lees snel verder.

Het voordeel van een jerrycan: eenvoudig water vervoeren

Een jerrycan voor de camping is geschikt voor zowel schoon water zoals drinkwater of water om mee te koken, als voor afvalwater van bijvoorbeeld de gootsteen in de caravan. Wij bieden jerrycans met of zonder kraan en schenktuit aan in diverse maten. Op zoek naar een jerrycan speciaal voor brandstof? Ook die zijn leverbaar in diverse maten. De meeste jerrycans zijn voorzien van een stevig handvat waarmee u deze zeer gemakkelijk meeneemt om te vullen. Ideaal voor op vakantie! Met een groot assortiment jerrycans vindt u bij de Kampeermarkt vrijwel altijd een geschikt exemplaar. Altijd voordelig geprijsd!

Wist u dat…

De Kampeermarkt beschikt over een megastore met ruim 15.000 m2 kampeerplezier? Heeft u vragen over een jerrycan of over andere kampeerartikelen? Of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 040 25 133 92. Tot ziens bij De Kampeermarkt!