Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Bustenten > Kampa - Motor Grande Air Pro 390 L
Kampa - Motor Grande Air Pro 390 L
-18%

Kampa - Motor Grande Air Pro 390 L

 
(0 reviews)  

Opblaasbare voortent met een diepte van wel 3 meter.

Kampa campertent Grande Air Pro 390 S.

Een goed passende opblaasbare voortent maakt de tijd dat je kunt genieten op de camping prettiger. Je voorkomt ergernissen met bouwen, maar beleeft ook meer plezier omdat de voortent mooi strak staat.

Laat je dan ook informeren door 1 van onze gespecialiseerde medewerkers om tot een juiste keus te komen. Wij staan in onze megastore voor je klaar.

Aantal
€1 596,24 1 313,00 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 50605400455841
Artikel code leverancier: MH1002
Groepcode: 5
Maat: 390 x 300 cm.
Pakmaat: 97 x 45 x 46 cm.
Overige: Geschikt voor caravans met een railhoogte van 250 tot 265 cm.
Frame: Air frame (vanaf 1 punt op te blazen).
Materiaal: Weathershield pro.
Gewicht 29,40 kg

De Kampa camper voortent Grande Air Pro 390 S is een uniek model opblaasbare voortent door zijn ongekende diepte van 3 meter, die dankzij een ingenieus dakframe, zonder dat er staanders in het leefgedeelte staan toch een sterke overbrugging maakt. Deze tent wordt inclusief aandrukstangen geleverd.

De Grande Air Pro 390 S voortent is eenvoudig opzetbaar en kan vanaf 1 opblaaspunt worden gevuld. Om de voortent leeg te laten kan je op 3 punten de lucht laten ontsnappen.

Wanneer je in de Grande Air Pro 390 S voortent bent valt meteen op dat hij erg ruimtelijk is mede door de grote heldere raampartijen in de tent die je in de gelegenheid stellen de kampeerplaats goed te overzien. Eventueel is de voortent uitbreidbaar met een hoge aanbouw, een standaard uitbouw of een pro serre. Ook is er de mogelijkheid een binnenhemel bij de tent aan te schaffen die druppelvorming door condens sterk vermindert.


Verwante producten

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews