Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Onderhoudsmiddelen schoenen > Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme (kleurloos)
Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme (kleurloos)

Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme (kleurloos)

 
(0 reviews)  

Hoe verzorg ik mijn schoenen goed? Het maakt voor de Lowa schoenen niks uit of deze vuil of nat zijn, als deze goed en zorgvuldig verzorgd zijn. Door goede verzorging is de levensduur van uw schoenen aanzienlijk langer. Leder heeft voeding nodig, echt leder is als een tweede huid. Daarom is de verzorging van leder een absolute must!

Aantal
7,95 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 4056264079425
Artikel code leverancier: LA830630-0019
Groepcode: 18
Kleur: kleurloos (transparant )
Gewicht 0,25 kg

Lowa Onderhoudsmiddel Active creme Kleurloos.

Het reiningen van de lederschoenen: Nadat de inlegzolen en de veters verwijderd zijn moet het leder van vuil gereiningd worden. Bij extreem vuile schoenen wordt de Lowa shoe cleaner geadviseerd wat het hardnekkigste vuil verwijderd. Bij normale vuile schoenen kan men de schoenen ook met handwarm water reiningen. Denk eraan als u de Lowa shoe cleaner gebruikt de schoenen aansluitend goed impregneerd! (de Lowa shoe cleaner opent het leder en het impregneermiddel sluit het weer)


Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews