Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Onderhoudsmiddelen schoenen > Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme kleurloos
Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme kleurloos

Lowa - Onderhoudsmiddel Active creme kleurloos

 
(0 reviews)  

Hoe verzorg ik mijn schoenen op de juiste wijze? Door goede verzorging is de levensduur van uw schoenen aanzienlijk langer. Leder heeft voeding nodig. Daarom is de verzorging van leder een absolute must! Smeer active creme op schone nubuck schoenen. Leder mag nog nat zijn als u ze insmeert.

Aantal
7,95 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code SKU9138
Groepcode: 18
Overige: Kleur transparant.
Gewicht 0,25 kg
Het reiningen van de lederschoenen:
Nadat de inlegzolen en de veters verwijderd zijn moet het leder van vuil gereinigd worden. Bij extreem vuile schoenen wordt een shoe cleaner geadviseerd wat het hardnekkigste vuil verwijderd. Bij normale vuile schoenen kan men de schoenen ook met handwarm water reiningen. Denk eraan als u een shoe cleaner gebruikt dat u dan de schoenen aansluitend goed impregneert ! (de shoe cleaner opent de poriën in het leder en het impregneermiddel sluit het weer)

Klanten kochten ook:

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews