Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Outdoor > Luchtbedden > Luchtmatrassen

Luchtmatrassen

  •  per pagina
€221,00
€200,00
-10%
  •  per pagina

Luchtbed kopen bij de Kampeermarkt

Een luchtbed wordt voor veel doelen aangeschaft maar het belangrijkste doel is altijd het comfortabel kunnen slapen. Er worden dan ook veel soortent luchtbedden aangeboden. om te beginnen heb je de 1-persoons luchtbedden en 2-persoons luchtbedden en deze zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen.

Luchtbed Velours

Velours luchtbedden worden het meest gebruikt als tijdelijk bed tijdens vakanties en het logeren. Een velours luchtbed ligt comfortabel en is compact mee te nemen. Er zijn modellen die rond de 30cm. hoog zijn en modellen waar je makkelijker op en af kunt stappen met een hoogte van bijv. 50cm. Naast de hoogte zijn er verschillende luchtbedden die wat meer luxe bieden zoals een ingebouwde pomp waarmee je het bed eenvoudig opblaast of een luchtbed waar 2 compartimenten in zitten om de schommelingen van de partner minder te voelen.

Canvas luchtbedden

Canvas luchtbedden worden vaak gezien als het ouderwetse luchtbed. Deze zijn wat zwaarder van gewicht, hebben een kleinere afmeting waardoor ze vaak beter in de slaapvertrekken van een tent passen en zijn ook minder hoog. Van belang bij de keus in het materiaal is voor veel mensen wel dat een canvas luchtbed duurzamer is dan het velours ofwel PVC luchtbed.

Overige slaapmatten

Naast de meest bekende slaapmatten zijn er tal van andere matrassen verkrijgbaar. Je hebt bijvoorbeeld isolerende luchtbedden, zelfopblazende slaapmatten en foam of folie matrassen.

Om het comfort op het matras te verhogen is het van belang dat je een goede slaapzak kiest die past bij de reis die je maakt en eventueel ook een reiskussen mee neemt.