Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten

Tenten eenvoudig uitzoeken op merk1 persoons tenten tot en met 6 persoons tenten, bijzettenten, oppomptenten en nog veel meer!

 

De tijd dat de tent opzetten voor velen een nachtmerrie was en kamperen een primitieve vakantie betekende, is al lang verleden tijd. Merken zoals Coleman, Active Leisure en Outwell hebben met hun tenten bewezen dat kamperen juist de ultieme ontspanning betekent.

 

Een tent kopen, kunt u het beste bij een professionele kampeerwinkel doen. Daar vindt u een enorm aanbod aan verschillende tenten passend bij uw kampeerwensen. Van gezinstenten en bijzettenten tot oppomptenten, tunneltenten en nog veel meer!

 

Coleman tenten: scherp geprijsd

Coleman tenten zijn zeer geschikt voor een beginnende kampeerder die zijn eerste tent wil kopen, maar ook voor gevorderden heeft Coleman veel te bieden. Coleman heeft een uitgebreide collectie tenten om van elke kampeervakantie een succes te maken. Bovendien staan de Coleman tenten bekend om de zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Active Leisure tenten: comfortabel kamperen

Een ander populair merk is: Active Leisure. Al meer dan 20 jaar staat Active Leisure garant voor een unieke collectie tenten die voldoen aan de hedendaagse eisen van comfort. Daarnaast staat Active Leisure bekend als gedegen organisatie met een goede service.

 

Outwell tenten: kwaliteitstenten in een modern jasje

Tot slot is voor iedereen die een tent wil kopen, het merk Outwell de moeite waard. Outwell is het grootste kampeermerk wereldwijd. Outwell tenten zijn er in elke range. Outwell is innovatief en biedt hoge kwaliteit met mooi design.

 

Wilt u meer weten over het kopen van een geschikte tent? Dan kunt u het beste terecht bij een professionele kampeerwinkel met een uitgebreid aanbod. Kampeermarkt.nl is een betrouwbare webshop met meer dan 70.000 kampeerartikelen. Mocht u liever persoonlijk advies willen, dan kunt u terecht in de kampeerwinkel in Eindhoven.

 

De Kampeermarkt

Lodewijkstraat 4

5652 AC Eindhoven

T 040 25 133 92

info@kampeermarkt.com

www.kampeermarkt.com