Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Muts, sjaal & handschoenen

Muts, sjaal & handschoenen

  •  per pagina
€49,95
€24,97
-50%
€32,95
€16,47
-50%
  •  per pagina

In de koude maanden wil je je lekker warm kleden. De kleding om dat te doen hebben wij natuurlijk in de winkel. Om het helemaal af te maken hebben wij daarnaast een grote collectie mutsen, handschoenen en sjaals.

Fijn gebreide mutsen, grof gebreide mutsen, mutsen van vilt, fleece, bont of textiel – met een muts kun je elke kant op. Terwijl in de winter met name verwarmende eigenschappen van belang zijn, vervult de als beanie (populair Engels voor hoofd) bekend staande gebreide muts gedurende het hele jaar ook een modieuze rol.

Een sjaal draag je al lang niet meer alleen om jezelf tegen de kou te beschermen. Je eigen stijl bepaalt over de keuze voor een sjaal!

Sjaals en halsdoeken hebben zich tot ware trendy accessoires ontwikkeld, die je outfit een sjieke of punky uitstraling geven of simpelweg voor wat kleur zorgen. Zowel in de zomer als de winter is er een behoorlijke vraag naar bedrukte, zijden doeken, luchtige katoenen en fijne wollen sjaals. Als je het wat eenvoudiger wilt houden, kun je je hals beschermen met een gebreide sjaal of een sjaal van fleecestof. De gekozen stof, maar ook de kleur en het patroon variëren bij haast geen enkel accessoire zo vaak als bij de sjaal. Met een passende sjaal toont de vrouw een stukje van haar persoonlijkheid en laat ze een bepaalde indruk achter bij de mensen om haar heen. Dit geldt inmiddels ook voor de man.

Comfortabele handschoenen, of lekkere wanten, zijn natuurlijk onmisbaar in de winter. In Nederland loopt het soms zo raar met het klimaat dat je er zelfs in de herfst al behoorlijk behoefte aan kunt hebben. Op koude dagen is niets zo belangrijk dan het warm houden van je handen en je voeten. De handschoenen zorgen ervoor dat je handen lekker warm blijven, zonder dat je aan bewegingsvrijheid verliest. Je moet immers nog goed bij je handrem of het gas van de scooter kunnen, en tijdens een wandeling met de hond moet je wel de riem nog goed vast kunnen houden. Met deze goed gevormde handschoenen is dat allemaal geen probleem. Je kunt je handen optimaal gebruiken, terwijl deze wel lekker warm en behaaglijk blijven op de koudste dagen van het jaar.