Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Onderhoudsmiddelen voor kleding > Nikwax - down proof 300ml
Nikwax - down proof 300ml

Nikwax - down proof 300ml

 
(0 reviews)  

De gemakkelijk te gebruiken, veilige en in het wassen te gebruiken product met hoge prestaties voor met dons gevulde kleding en uitrusting.
Aantal
12,95 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code nw30241
Groepcode: 27-8
Maat: 300 ml
Down proof is een NAbehandeling(eerst kleding reinigen met Down Wash)
- Verbruik is 150 ml per kledingstuk
- Maakt langdurig waterafstotendheid, beperkt de gewichtstoename, behoudt de isolatiecapaciteit en ademende eigenschappen van met dons gevulde artikelen onder koude en vochtige omstandigheden.
- Nikwax Down Proof™ is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor donzen artikelen. Het voegt (DWR) toe, dat beschermt tegen regen en condens en de natuurlijke isolerende eigenschappen van dons verbetert.
- Nikwax Down Proof™ verlengt de levensduur van uw donzen uitrusting. Het laat een flexibel, waterafstotend laagje achter op de individuele dons- en stofvezels, laat waterdamp door, behoudt de ademende eigenschappen en verbetert de prestaties onder koude en vochtige omstandigheden.
- Nikwax Down Proof™ is een veilig, gemakkelijk te gebruiken product voor met dons gevulde uitrustingen. Het is snel te gebruiken in de wasmachine, wat ervoor zorgt dat de behandeling dwars door het artikel heen gaat en zowel de buitenste stof als de donzen vulling bereikt worden.
- De DWR van Nikwax Down Proof™ ontwikkelt zich tijdens het drogen in de open lucht. Maar, drogen in de wasdroger wordt aangeraden om ervoor te zorgen dat het dons zo snel en grondig mogelijk gedroogd wordt. Als dons nat of vochtig blijft, kan het volledig verpest worden.

Klanten kochten ook:

€305,00

Reviews

Er zijn nog geen reviews