Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Noodshelters

Noodshelters

Wegens werkzaamheden staan de producten onder deze categorie nog niet online. Deze producten zijn wel in de winkel verkrijgbaar.

Een noodshelter voor wanneer de nood aanbreekt.

Tijdens een bergwandeling of over open vlaktes kan een Noodschelter een ideale partner zijn tegen het weer dat van het een op het andere moment kan omslaan.

Noodshelters zijn lichtgewicht zodat je ze makkelijk mee kunt dragen. Ze zijn makkelijk te gebruiken zodat je wanneer de nood aan de man komt ook direct kunt schuilen. De snelheid van opzetten is het grootste verschil met een reguliere tent

Er zijn diverse type's noodshelters.

Je kunt denken in het aantal personen dan in de shelter kan waarbij de 2- en 4-persoons shelters het meest gebruikt worden. Voor grotere groepen van 8 of zelfs 16 personen zijn er ook specifieke shelters waar wij je graag mee helpen.

Er is een noodshelter in ultralight materiaal wat ideaal is wanneer je ook moet klimmen met uitrusting of bijvoorbeeld met het gezin op pad bent waar je als ouder altijd meer draagt dan de kinderen, en van een wat zwaarder materiaal waar je natuurlijke een lagere prijs bij hebt.

In een noodshelter kan het zijn dat er in het ontwerp een raam zit wat bij een langere periode schuilen ideaal is omdat je dan binnen in de shelter meer licht hebt, andere shelters hebben dit niet omdat elke extra naad ook kans levert op lekkage op de langere termijn.