Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Ohnana tent

Ohnana tent


Met de Ohnana tent wordt je vakantie een stuk "cooler

Ohnana is een jong bedrijf wat zich richt op de kampeerder in de zomer. De festivalganger maar ook personen die met de tent naar een warm gebied gaan en toch comfort wensen.

Hoe krijgt Ohnana het voor elkaar om comfort te bieden in een normaal warme polyester tent?

Polyester tenten warmen normaliter erg snel op. Zodra de zon begint te schijnen is het dan ook gedaan met de nachtrust. Tijdens een actieve vakantie kan dat best prettig zijn omdat je dan volop kunt genieten van de dag maar wanneer je bijvoorneeld tot laat in de nacht op een festival staat is het fijn wanneer je in de ochtend kunt uitslapen zodat je tegen de middag weer kunt genieten van het feest.

Ohnana heeft hiervoor de juiste tent ontworpen die zorgt dat de tent tot wel 3 uur langer comfortabel blijft. Dit doen ze door een mooi polyester doek met aluminium coating te gebruiken. Ook heeft dit doek een Black-out effect waardoor het in de tent ook erg donker blijft.

Hoeveel graden celsius scheelt het wanneer je een Ohnana tent gebruikt?

De Ohnana Rayve blijft in vergelijking tot reguliere tenten tot 14 graden koeler. Bij een buitentemperatuur van 25 graden zal een reguliere tent tot 41ºC opwarmen, in tegenstelling zal de Ohnana Rayve in dit geval rond de 27ºC blijven hangen.