Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Onderhoudsmiddelen voor kleding

Onderhoudsmiddelen voor kleding

 •  per pagina
€10,99
€8,95
-19%
 •  per pagina

Nikwax TX.Direct; Spray-On 300ml.

Dit is een veilig product voor gebruik op ademende, waterdichte artikelen met een voering met capillaire werking of die niet in de wasmachine mogen. Het is op waterbasis, niet-ontvlambaar en bevat geen vluchtige organische stoffen (VOS) of fluorkoolstoffen. Nikwax TX.Direct Spray-On kan worden aangebracht op de buitenkant van waterdichte kleding en biedt langdurige waterafstotendheid (DWR) zonder de interne capillaire eigenschappen aan te tasten. Het is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor ademende, waterdichte kleding, biedt DWR en behoudt de ademende eigenschappen. Nikwax TX.Direct heeft geen hitte nodig om de DWR te ontwikkelen, dus u hoeft geen wasdroger te gebruiken voor de beste resultaten. Naarmate kledingstukken met afgeplakte naden ouder worden, verzwakt de hechting en wordt deze kwetsbaar en gevoelig voor hitte. Het is daarom verstandig om drogen in de wasdroger te vermijden.

Ideaal voor:

Ademende, waterdichte artikelen met een voering met capillaire werking of die niet in de wasmachine mogen.

Nikwax Softshell proof wash in 300ml.

Hersteld de waterafstotende eigenschappen van je softshell. Door vuil en slijtage neemt de originele impregnatie na verloop van tijd af. Hierdoor absorbeert je softshell meer vocht en loop je een grotere kans om nat te worden tijdens een onverwachte regenbui.Het Nikwax Softshell Proof Wasmiddel herstelt dit grotendeels zonder de ademende werking van je softshell aan te tasten

Ideaal voor:

 • Geschikt voor softshell materialen
 • Toe te passen in de wasmachine (kort synthetisch programma)
 • Ook toe te passen met een handwas
 • Volg de wasinstructies in je kledingstuk

Nikwax Down Proof 300ml.

Nikwax Down Proof™ is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor donzen artikelen. Het voegt een DWR toe, dat beschermt tegen regen en condens en de natuurlijke isolerende eigenschappen van dons verbetert.

Nikwax Down Proof™ verlengt de levensduur van uw donzen uitrusting. Het laat een flexibel, waterafstotend laagje achter op de individuele dons- en stofvezels, laat waterdamp door, behoudt de ademende eigenschappen en verbetert de prestaties onder koude en vochtige omstandigheden.

Nikwax Down Proof™ is een veilig, gemakkelijk te gebruiken product voor met dons gevulde uitrustingen. Het is snel te gebruiken in de wasmachine, wat ervoor zorgt dat de behandeling dwars door het artikel heen gaat en zowel de buitenste stof als de donzen vulling bereikt worden. De DWR van Nikwax Down Proof™ ontwikkelt zich tijdens het drogen in de open lucht. Maar, drogen in de wasdroger wordt aangeraden om ervoor te zorgen dat het dons zo snel en grondig mogelijk gedroogd wordt.

Nikwax Tech Wash 300ml.

De veiligste manier om je waterafstotende uitrusting grondig te reinigen en tegelijk ook de waterafstotende eigenschappen en het ademend vermogen te revitaliseren.

 • Krachtige reiniging die de impregnering niet aantast
 • De ideale behandeling vóór je gaat impregneren met Nikwax waterproofers
 • Geschikt voor alle soorten waterafstotende outdoorkleding en uitrusting
 • Verwijdert vuil en wasmiddelresiduen dat water aantrekt
 • Eenvoudig te gebruiken in een wasmachine, zelfs bij 30°C

Ideaal voor:

waterafstotende outdoorkleding

tassen, rugzakken en

synthetische slaapzakken.

Nikwax Wool Wash 300ml.

Reinigt effectief alle wollen kleding en uitrusting zoals sokken en baselayers .

Reinigt wol, verzacht en maakt

 • Voorkomt nare luchtjes
 • Verkort droogtijd.

Ideaal voor:

 • alle wollen kleding en sokken