Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Ovens


Oven

Een lekker warm afgebakken croissantje of een (stuk) pizza. In een oven kan je op eenvoudige wijze heerlijke gerechten bereiden.

Oven kopen

Een oven tref je overal aan. In een warenhuis, een kookwinkel maar ook in een winkel gericht op kampeerartikelen. De Ovens die je aantreft in de meeste winkels zijn niet geschikt voor gebruik op de camping. De ovens die je aantreft in een winkel voor kampeerartikelen zijn dat normaliter wel.

Bij de Kampeermarkt tref je diverse ovens die uit voorraad leverbaar zijn en allen geschikt voor gebruik op de camping.

Compacte oven

Een compacte oven is vaak geschikt voor gebruik tijdens de vakantie aangezien deze niet veel ruimte in beslag nemen in de camper of caravan. Ook in kleine appartementen en studio's kan een kleine oven een uitkomst zijn om toch snel een broodje te kunnen afbakken of iets dergelijks.

Oven met een laag Wattage

Tussen de compacte bakovens zitten ovens die een relatief hoog Wattage gebruiken en ovens die een laag Wattage gebruiken. Voor op de camping is het noodzakelijk om een oven te gebruiken die een laag Wattage verbruikt. Deze vind je dan ook bij ons in het assortiment.

Naast de ovens hebben wij verder vele apparaten met een laag wattage in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn: