Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Parasolvoeten & parasolhoezen & parasolpinnen

Parasolvoeten & parasolhoezen & parasolpinnen

  •  per pagina
€44,95
€37,50
-17%
  •  per pagina

Parasolvoet kopen

Een parasolvoet is een ideale oplossing om een parasol te plaatsen op bestrating zoals bijvoorbeeld een terras. Ook wanneer de grond erg hard is en je de parasol eenvoudig wil kunnen verplaasten is een parasolvoet de meest eenvoudige oplossing.

Er zijn veel verschillende parasolvoeten te koop. Zo heb je bijvoorbeeld een zware betonnen of gietijzeren parasolvoet. Het nadeel is dat deze moeilijk verplaatsbaar zijn en daardoor vaak in de weg staan wanneer je de parasol niet wenst te gebruiken. Ook vervoer van deze voet naar bijv. de camping is niet ideaal.

Wel ideaal zijn de parasolvoeten die je kunt vullen met water. Na gebruik kan je deze parasolvoet eenvoudig leeg laten lopen om hem zo weer draagbaar en verplaatsbaar te maken. Dit zelfde is het geval met een parasol kruisvoet. Deze is ook eenvoudig te verplaatsen en kan met stoeptegels of stevige ankers op zijn plaats worden gehouden.

Parasol grondpen

Een andere manier om een parasol eenvoudig te plaatsen is een parasol grondpen. Er zijn parasol grondpennen die je in de grond moet draaien, de zogeheten schroefpennen, en er zijn er die je in de grond kunt duwen.
Parasol grondpennen zijn compact te vervoeren en verkrijgbaar in metalen en kunststof varianten. Een kunststof variant is ideaal voor in lossere bodem zoals het strand. Hier zet je dan eenvoudig een strandparasol in op.

Parasolhoes

Een parasol wens je niet elke keer na gebruik op te ruimen om hem een dag later weer te voorschijn te halen. Om toch te voorkomen dat dit moet wanneer het gaat regenen kan je de parasol inpakken in een speciale parasolhoes. Een goede parasolhoes is waterdicht en UV bestendig waardoor de parasol langer mooi blijft.

Naast een parasol kan je om schaduw te creeeren ook gebruik maken van een Tarp. Een tarp is een vrijstaand luifeldoek dat je eenvoudig kunt spannen of op een aantal stokken kunt bouwen.

Op het strand kan je i.p.v. een parasol gebruik maken van een strandtent.