Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Red deer tenten

Red deer tenten

€349,95
€174,95
-50%

Een tent van Red deer is niet zomaar een tent. Tenten van Red deer kunt u zien als uw trouwe partner op uw kampeertrip. Een Red deer tent laat u dan ook niet in de steek.
Red deer tenten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden uitvoerig getest alvorens de tenten in de winkels komen.
Wij hebben natuurlijk voor u een aantal van deze Red deer tenten in ons assortiment genomen en bieden die aan met een enorme korting zodat u dit merk op een voordelige manier kunt leren kennen.
Om u te vertellen over het merk Red deer dienen wij u mee te nemen naar dit Eigentijdse merk dat zich heeft gevestigd in Mijdrecht.
Red deer heeft in de afgelopen jaren tal van tenten, rugzakken en andere outdoor-artikelen gemaakt waarvan er ook diverse zijn bekroond tot beste koop in de consumentengids.
Sinds enkele jaren is Red deer alleen niet meer overal te vinden maar kiest dit merk ervoor om zich toe te leggen op enkele grote winkelbedrijven die de producten ook goed tot zijn recht kunnen laten komen, en ook voor productie onder eigen labels voor tal van winkelbedrijven die kwaliteit willen aanbieden maar niet groot genoeg zijn om de productie in eigen handen te nemen.
Wij hebben ervoor gekozen om de producten neer te zetten onder de welbekende naam Red Deer.