Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Schoenen

Schoenen

Dames schoenen 145 artikelen
Heren schoenen 161 artikelen
Kinder schoenen 27 artikelen


Er gaat niets boven lopen op schoenen die als gegoten aan uw voeten zitten. Daarom zijn er tel van schoenen met de meest uiteenlopende pasvormen. Er zijn schoenen met een brede leest, schoenen met een smalle leest en alles ertussenin.

Om de schoenen te vinden die bij u als gegoten aan uw voeten zitten hebben wij een team van specialisten die de diverse wandelschoenen van topmerken als Lowa, Hanwag, Meindl, Teva en andere perfect kunnen aanmeten aan de behoefte van u en uw voeten.

Wilt u een waterdichte schoen kan er gekozen worden voor een wandelschoen met een membraam, waar diverse soorten van zijn waarvan Gore-Tex de meest bekende is, of u heeft liever een goed ademend schoen en kiest bijvoorbeeld voor een complete leren schoen.

Kortgezegd; wanneer u wandelschoenen of bergschoenen nodig heeft helpen onze specialisten u graag verder. Samen komen jullie er zeker uit.