Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kleding en schoenen > Schoenen

Schoenen

Dames schoenen 138 artikelen
Heren schoenen 158 artikelen
Kinder schoenen 24 artikelen


Bij de Kampeermarkt bent u aan het juiste adres voor wandelschoenen voor dames, heren én kinderen. U kan dus voor het hele gezin bij ons terecht. Onze wandelschoenen zijn scherp geprijsd en van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast heeft u de keus uit veel verschillende opties. Zo vindt u in ons assortiment verschillende kleuren schoenen, zowel lage als hoge wandelschoenen en verschillende soorten sluitingen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een schoen die voldoet aan uw voorkeuren. Daarnaast vindt u deze schoenen ook vaak met leuke aanbiedingen.

Wandelschoenen van de beste merken

In ons assortiment vindt u een aantal bekende merken. Zo heeft u de keus uit onder andere Lowa, Meindl, Grisport, Salomon en Hanwag wandelschoenen. Al deze merken staan voor de beste kwaliteit, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken bij de keuze voor uw schoen. De grote verschillen tussen deze merken zit in de uitstraling en de pasvorm. Zo hebben de schoenen van Salomon een sportief karakter waar de schoenen van Meindl wat meer richting de klassieke wandelschoen neigen.

Wandelschoenen kopen bij de Kampeermarkt

Bij het kopen van wandelschoenen komt veel kijken. Het comfort en de uitstraling van de schoen zijn dan ook ontzettend belangrijk bij het maken van de uiteindelijke keuze. Er gaat niets boven lopen op schoenen die als gegoten aan uw voeten zitten. Daarom zijn er tal van schoenen met de meest uiteenlopende pasvormen. Er zijn schoenen met een brede leest, schoenen met een smalle leest en alles ertussenin. De schoenspecialisten van de Kampeermarkt helpen u graag bij het vinden van de ideale schoen voor u. Stel u vraag via een mail naar info@kampeermarkt.com of bel naar 040 - 25 133 92. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze megastore in Eindhoven. Hier vindt u alle faciliteiten om uw schoenen te testen.