Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Wintervoortenten > Dorema - Wintertent Davos 1
Dorema - Wintertent Davos 1
-30%

Dorema - Wintertent Davos 1

 
(0 reviews)  

Extra ruime universele wintertent gemaakt van polyester met een tweezijdige PVC coating.

Dorema winter voortent Davos 1

Een Goed passende wintertent maakt de tijd dat je kunt genieten op de camping of tijdens de wintersport prettiger. Je voorkomt ergernissen met bouwen, maar beleeft ook meer plezier omdat de winter voortent mooi strak staat.

Laat je dan ook informeren door 1 van onze gespecialiseerde medewerkers om tot een juiste keus te komen. Wij staan in onze megastore voor je klaar.

Aantal
€664,00 465,00 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code DOR-DAVOS
Groepcode: 5
Maat: 200 x 200 cm.
Overige: Hoogte: geschikt voor caravans met een railhoogte van 235 - 255 cm.
Peeslengte ca. 2 x 20 cm. meer dan de lengte van de tent.
Frame: Staal 25 mm.
Materiaal Dak: polyester, tweezijdig met PVC gecoat.
Materiaal Wanden: polyester, tweezijdig met PVC gecoat.
Kleur: Blauw/grijs.
Gewicht 24,00 kg

De Dorema wintertent Davos 1 is een universele voortent die uitermate geschikt is om te gebruiken als voortent tijdens de winter. Uiteraard is de Dorema Davos 1 ook buiten de wintertijd prima te gebruiken als compacte voortent.

De Dorema voortent Davos 1 is gemaakt uit sterk PVC gecoat polyester dat gemakkelijk te reinigen is.Beide zijwanden zijn voorzien van een deur en de voorwand is neerrolbaar en uitritsbaar. Ventilatie vind je in beide zijwanden, de ventilatie kan door middel van een afdekklep, voorzien van ritsen, worden afgesloten.

De Davos wintertent is voorzien van een quick lock profiel zodat het niet noodzakelijk is extra ogen aan de caravanwand te maken om de voortent te plaatsen.

 

 


Verwante producten

€58,00
€40,00
-31%

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews