Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Stoel accessoires

Stoel accessoires

  •  per pagina
  •  per pagina

Accessoires Kampeerstoelen

Een stoel voor op de camping is vaak uit te breiden met stoel accessories die het comfort van deze stoel verhogen. Ook zijn campingstoelen veelal voorzien van onderdelen die eenvoudig te vervangen zijn zodat je lang plezier kunt hebben van de kampeermeubelen.

Crespo voetenbank

Diverse standenstoelen waaronder de Crespo stoelen zijn uit te breiden met een voetenbank. Met een voetenbank aan de stoel kan je op eenvoudige wijze van je standenstoel een ligstoel maken. Naast de Crespo voetenbank vindt je bij ons een voetenbank van o.a. Dukdalf, Kampa, Travellife en Westfield.

Crespo Hoofdkussen

Het zitgemak van de standenstoel kan je ook verbeteren met een hoofdkussen. Hoofdkussend zijn eenvoudig te plaatsen op de kampeerstoel en o.a. verkrijgbaar zijn de Crespo hoofkussens en Dukdalf hoofdkussens.

Ligbed elastiek

Ligbedden zijn soms voorzien van elastiek die het dek dragen. Deze elastiek is eenvoudig te vervangen met de vervangsetjes van o.a. Crespo en lafuma

Lafuma Relaxstoel elastiek

Lafuma heeft een groot assortiment relaxstoelen. Een deel is voorzien van het zogeheten Clippe systeem waarmee het dek wordt ingehangen. Andere type's hebben een dekje dat met elastiek ingehangen is. Dit elastiek kan je eenvoudig vervangen met een set elastieken voor relaxstoelen.

Wanneer je een relaxstoel hebt die niet van Lafuma is kan je ook kiezen voor relaxstoelelastiek van bijv. Crespo of een universele set uit het assortiment van Bo-camp

Stoel accessoires

Naast de accessoires waar uitgebreid bij stil is gestaan vindt je bij ons ook;

  • Onderdoppen voor campingstoel
  • Stabilisator voor campingstoel
  • vervangingsaccessoires voor campingstoelen