Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Strand tenten

Strandtenten

  •  per pagina
€29,95
€19,95
-33%
€19,95
€16,95
-15%
€159,00
€119,95
-25%
€79,90
€59,95
-25%
  •  per pagina

Strandtent kopen

Het grote verschil tussen een strandtent en een reguliere tent, is dat een strandtent kan worden gezien als een windscherm waardoor je comfortabel kunt zitten op een plaats waar het door het open terrein hard kan waaien. Hedendaagse strandtenten zijn er in diverse uitvoeringen zoals de pop-up strandtent, de strandtent met Paraplu-systeem frame en de traditionele strandtenten met tentstokken.

Pop-up strandtent

Een pop-up strandtent is eenvoudig op te zetten waardoor deze vaak wordt gebruikt. Het invouwen van de pop-up strandtent vergt echter nogal wat moeite en wordt vaak gezien als irritant. De oplossing hiervoor is de strandtent met het paraplu-systeem.

Terra Nation strandtent

Terra Nation biedt gebruikers van de strandtent een aangename ervaring. Terra Nation heeft zowel traditionele strandtenten met tentstokken als strandtenten met het paraplu-systeem en allemaal uitgevoerd in een prima UV-beschermend doekmateriaal. Daarnaast zijn Terra Nation strandtenten voorzien van handige gaasvensters waardoor je de kroost om de gehele tent in de gaten kunt houden.

Naast de strandtent zijn er tal van andere accessoires aanwezig om een dagje strand tot een aangenaam uitje te maken zoals:

Een strandtent is niet gewoon een shelter om uit de wind te liggen. Strandtenten kunnen u beschermen tegen de schadelijke UV stralen en ook bieden zij u op het strand een plaats waar u uw spullen op kan bergen. De Kampeermarkt biedt u een ruim assortiment strandtenten met voor iedereen een juiste keus.