Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Strandstoelen

Strandstoelen

  •  per pagina
  •  per pagina

Heerlijk zitten aan het meer of aan het strand? Dat gaat natuurlijk het beste in een strandstoel waar je uiterst comfortabel in zit. De Kampeermarkt heeft een groot assortiment samengesteld zodat je ook altijd een strandstoel kunt kopen waar je dit comfort in kan vinden. Om het plaatje helemaal af te maken kun je ook nog kiezen uit een aantal strandmatten of stranddoeken.
Wij bieden strandstoelen aan van diverse merken, zoals Crespo, Pro beach, Qmax, Eurotrail, Bo camp en Redcliffs. De strandstoelen zijn direct online te bestellen of af te halen in onze megastore te Eindhoven.

Een strandstoel die opvouwbaar is

Eigenlijk alle strandstoelen in ons assortiment zijn opvouwbaar. Ideaal dus om mee te nemen wanneer je een dagje naar het strand of naar het meer gaat. Doordat de strandstoel opvouwbaar is kun je hem gemakkelijk van de ene plek naar de andere plek vervoeren. Het neemt ook nog eens minder ruimte in je auto in, doordat de strandstoel opvouwbaar is. Wanneer je aangekomen bent op locatie kun je de stoel eenvoudig vanuit de auto meenemen naar het strand of het meer. In ons assortiment hebben we alleen lichtgewicht opbouwbare strandstoelen. Veel makkelijker dus om te tillen dan een grote kunststof strandstoel. Al onze strandstoelen zijn voorzien van een stevig aluminium frame. Ook is de strandstoel voorzien van een safe-lock die er voor zorgt dat de strandstoel niet in kan klappen wanneer je erin zit.

Een strandstoel kopen online of in de winkel

Kampeermarkt.com is de online specialist in strandstoelen en stranddoeken. We onderscheiden ons al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste aanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van kampeermeubels.
In onze kampeerwinkel te Eindhoven kun je natuurlijk ook altijd je strandstoel kopen. Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.