Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Campingtafels

Campingtafels

  •  per pagina
€54,95
€24,95
-55%
€24,95
€14,95
-40%
  •  per pagina

Campingtafel

Naast campingstoelen kun je tijdens een kampeervakantie natuurlijk niet zonder een stevige en praktische campingtafel. Bij kampeermarkt.com beschikken we over kampeertafels in diverse maten en merken. Zo beschikken we over tafels van de merken Bo-Camp, Campart, Coleman, Crespo, Dukdalf, Kampa en Progarden. Van de meeste tafels zijn de poten verstelbaar en kan hij na gebruik worden ingeklapt. De tafels in ons assortiment zijn ook weerbestendig en hittebestendig en makkelijk op te zetten in te klappen. Een ideale campingtafel dus!

Een campingtafel die inklapbaar is

In ons assortiment aan tafels beschikken we over vele campingtafels die inklapbaar zijn. Dankzij de speciale constructie die de tafels hebben zijn de gemakkelijk in- en uit te klappen. Sommige tafels zijn zelfs in te klappen tot een koffermodel. Het voordeel aan een tafel die inklapbaar is, is dat hij gemakkelijk mee naar de camping genomen kan worden. Het neemt weinig ruimte in beslag in de auto. Een ander voordeel van een kampeertafel die opvouwbaar is dat je hem altijd aan de kant kan zetten om meer ruimte te creëren. Met de inklapbare campingtafels heb je binnen enkele minuten de tafel opgezet en ook zo weer afgebroken.

Een lichtgewicht kampeertafel kopen?

In ons assortiment hebben we alleen maar lichtgewicht kampeertafels te koop. Ideaal dus om mee op reis te nemen. Zo hoef je niet met zwarte kunststof tafels te sjouwen. Veel van onze tafels hebben ook nog verstelbare poten. Zo kun je de tafel naar de gewenste hoogte zetten. In ons assortiment hebben we diverse formaten aan lichtgewicht kampeertafels. Zo hebben we tafels voor 2, 4 of 6 personen. Je hebt zelfs de keuze uit een vierkante, ronde of rechthoekige tafel. Kortom, bij kampeermarkt.com hebben we voor iedereen wel een geschikte campingtafel.
Neem eens een kijkje op onze website en bestel je kampeertafel eenvoudig online. Tevens hebben we online en in onze kampeerwinkel te Eindhoven ook vaak leuke aanbiedingen. Houd dus onze site goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!