Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Tent accessoires overig

Tent accessoires overig

  •  per pagina
€23,00
€20,95
-9%
€37,79
€29,95
-21%
€35,99
€29,95
-17%
€33,00
€29,99
-9%
€8,00
€6,95
-13%
€19,95
€17,95
-10%
€38,95
€28,95
-26%
  •  per pagina

Tentaccessoires:

Wanneer u een nieuwe tent heeft gekocht of uw huidige tent een flinke opwaardeerbeurt wil geven kunt u dat doen met al van tentaccessoires.

De Belangrijkste accessoires zijn:

De footprint;

Deze zorgt voor extra bescherming van uw tentbodem. Ook kunt u met de footprint bepalen of uw tent op uw kamperplaats past en hoe u de tent het beste kunt neerzetten. Daarnaast zorgt de footprint dat u uw tentbodem nauwelijks hoeft te reinigen.

Het tenttapijt;

Er zijn diverse soorten tenttapijten (carpets) voor in de tent te verkrijgen. Allemaal zorgen ze dat uw tentbodem aan de binnenzijde minder aan slijtage is overgeleverd. Een groot deel van deze tenttapijten zorgt ook voor een prettig leefklimaat in uw tent en voelt heerlijk zacht aan aan uw voeten.

De Luifel;

Een luifel zorgt voor extra leefruimte in uw tent. Daarnaast heeft u met een luifel ook een overkapping waar u met slecht weer makkelijk uw tent uit kunt. Er zijn luifels die volledig afsluitbaar zijn aan de voorzijde (meestal porch genaamd) en er zijn luifels die open zijn aan de voorzijde of enkel een dakje zijn (meestal canopy genaamd). Ook is er de Vestibule die ervoor gemaakt is om een luifel die aan de voorzijde open is af te kunnen sluiten.

Andere accessoires zoals verlichting, binnententen, electrische pompen en nog veel meer kunt u natuurlijk ook naar eigen inzicht toevoegen.