Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Tipi Tenten

Tipi tenten

€139,99
€89,00
-36%
€410,00
€369,00
-10%
€999,95
€749,95
-25%
€1 374,95
€1 199,00
-13%

Tipi tent kopen

Met een tipi tent krijg je direct weer het nostalgische kampeergevoel wanneer je op de camping arriveert. De vorm onderscheidt zich van andere soorten tenten. Een tipi tent is eenvoudig te bouwen, staat stevig in weer en wind en heeft veelal de mogelijkheid om in combinatie met een (hout)kachel te gebruiken.

Nordisk Tipi tent

Nordisk is een bekende fabrikant van kampeerartikelen waaronder tenten. Nordisk Tipi tenten zijn uitgevoerd in een ademend materiaal te weten polyester katoen. Naast de tipi tenten heeft Nordisk bijpassende binnententen en grondzeilen om de tent comfortabel en naar eigen wens compleet te maken.

Helsport Tipi tenten

Helsport voert Tipi tenten in een lichtgewicht doek van zowel nylon als polyester. Veel van de Helsport Tipi tenten zijn brandwerend behandeld zodat deze geschikt zijn voor gebruik in combinatie met een tentkachel. Ook bij de Tipi tenten van Helsport is het mogelijk om extra tentaccessoires bij te kopen.

Robens Tipi tenten

Robens heeft tipi tenten in zowel polyster als polyester katoen. en biedt in beide materialen een leuk assortiment aan. Zo heeft Robens een kleine tipi tent die prima als bijzettent naast de caravan geplaatst kan worden. Ook zijn er tipi tenten waar je met de hele familie in kunt kamperen.