Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Vango tenten

Vango tenten

€140,00
€124,95
-11%

Vango tenten

Vango is een leider wanneer het gaat om kwalitatieve tenten tegen gunstige prijzen.

Vango opblaasbare tenten

Vango maakt tal van verschillende type tenten. Een type waar ze heel bekend mee zijn geworden in Nederland is de opblaasbare tent. Vango heeft 4 persoons opblaasbare tenten, maar ook 5-persoons, 6 persoons en groter.

Vango Opblaasbare tenten kenmerken zich door een prima afwerking en een stevig luchtframe. Tevens worden Vango tenten compleet met benodigdheden geleverd.

Lichtgewicht Vango tent

Een lichtgewicht trekking tent voor in de rugzak of een ruimere lichtgewicht tent voor een vakantie op de fiets of met de motor? Ook voor de lichtgewicht kampeerder is het assortiment Vango tenten ongekend, er zijn zelfs lichtgewicht tenten met stahoogte waardoor je na een dag rijden je staand kunt omkleden, maar natuurlijk ook ultra lichte tenten die bijvoorbeeld onder de naam Force10 worden gepresenteerd.

Vango tent kopen bij De Kampeermarkt

Kamperen op de camping met een Vango kwaliteitstent. Vango heeft een ruim aanbod aan kampeertenten, een kleine bijzettent of een volwaardige tunneltent. Vango heeft zeker de juiste tent voor jullie in het assortiment. Ook kan je bij Vango kiezen uit meerdere materialen zoals  polyester maar ook het ademende materiaal polyester/katoen.

Mocht je een vraag hebben over een Vango tent of ben je op zoek naar een Vango tent die je niet terug vindt op onze website kan je altijd contact op nemen met onze tentexperts. Ook voor al je Vango tent accessoires kan je hier terecht.