Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Ventilatoren

€13,50
€7,99
-41%

Ventilatoren

Een ventilator voor in de auto of camper of een grotere ventilator voor in te tent, caravan of thuis. Met een ventilator maak je het aangenaam op welke locatie je ook bent.

Elektrische ventilator

Ventilatoren werken op stroom. De meeste zijn werkzaam op netstroom ofwel 230Volt en hebben een laag Wattage waardoor ze ook geschikt zijn voor gebruik op de camping.

Ventilator 12Volt

Een ventilator die werkzaam is op 12Volt is geschikt voor in auto, boot en caravan. 12Volt ventilatoren zijn meestal compact waardoor je deze eenvoudig kunt plaatsen en deze niet in de weg staan.

USB Ventilator

De USB ventilator is niet meer weg te denken uit ons leven. Waar je ook aan het werk bent kan je de ventilator aansluiten op de laptop of computer. De USB ventilator is compact en past daardoor makkelijk op je bureau.

Ventilator met laag Wattage

op de camping is het noodzakelijk om een ventilator te gebruiken die een laag Wattage verbruikt. Deze vind je dan ook bij ons in het assortiment.

Naast de ventilator hebben wij verder vele apparaten met een laag wattage in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn: