Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Vouwstoelen

Vouwstoelen

  •  per pagina
  •  per pagina

Campingstoel

Ruimte is vaak een kostbare zaak als we de auto, camper of caravan inpakken om naar ons vakantie adres te gaan. Toch zitten wij allemaal het liefst in een comfortabele stoel op bij de tent. Wij hebben daarom een groot aanbod aan campingstoelen en vouwstoelen die compact te vervoeren zijn en toch alle comfort bieden die je je maar kunt wensen. Zo is er bijvoorbeeld een campingstoel met een rugleuning die achterover kan. Natuurlijk hebben we ook vouwstoelen met een bekerhouder, zodat je vanuit je stoel gewoon je drinken kan pakken.
Bekende merken in ons assortiment aan campingstoelen en vouwstoelen zijn: Bo-Camp, Kampa, Crespo, Brunner, AHB, GCI, Catter, Robens, Redcliffs en Lafuma.

Diverse soorten maten, kleuren, uitvoeringen en merken kampeerstoelen

Bij kampeermarkt.com hebben we kampeerstoelen van diverse merken in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Een ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen. Alle kampeerstoelen zijn van lichtgewicht waardoor ze makkelijk te tillen en te vervoeren zijn. In ons assortiment hebben we luxe en normale kampeerstoelen. Speelt ruimte in de kofferbak bijvoorbeeld geen rol? Kies dan voor een luxe verstelbare kampeerstoel. Wanneer ruimte in je auto wel een rol speelt, kies dan voor een Bo-Camp vouwstoel. Deze stoelen zijn zeer plat opvouwbaar waardoor het minder ruimte inneemt in de kofferbak. Vouwstoelen zijn altijd makkelijk te plaatsen tussen de andere bagage.

Welk materiaal voor je campingstoel is het beste?

De meeste campingstoelen in ons assortiment bevatten een stevig aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het sterk is, maar toch licht is. Tevens heeft aluminium weinig onderhoud nodig. Het materiaal van de stoel kan bestaan uit polyester of airmesh. Polyester is een waterdichte stof en kent haast geen slijtage. Mocht de polyester campingstoel wat vuil zijn, dan kun je dit eenvoudig met een vochtige doek schoonmaken. Het voordeel van het airmesh materiaal is dat de stof kan ademen, waardoor het bij regen snel kan drogen.