Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Outdoor > Waterzuivering > Water to go - 50 cl. water bottle
Water to go - 50 cl. water bottle

Water to go - 50 cl. water bottle

 
(0 reviews)  

Met de flessen van Water-To-Go bent u altijd verzekerd van schoon water onderweg! Makkelijk en veilig! Elke filter is goed voor 130 liter zuiver drinkwater!

Daarmee bent u altijd verzekerd van veilig drinkwater onderweg! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd!  Verwijdert 99,9% van bacteriën en virussen.

kleurkeuze
Aantal
29,00 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 75black42
Groepcode: 24
Gewicht 0,06 kg

Met het unieke filter van Water-To-Go kunt u overal ter wererld over veilig drinkwater beschikken. Het waterflitratiesysteem zorgt ervoor dat het water puur smaakt en u tevens beschermt doordat het alle schadelijke stoffen verwijdert. Mineralen, calcium en magnesium blijven echter wel behouden.De filters zijn micro-filters die carbonlagen en nano-aluminium bevatten. Het nano-aluminium geeft, zodra het nat wordt, een positieve lading en haalt de schadelijke parasieten, bacteriën en virussen uit het water. Hierdoor wordt besmetting voorkomen.

De filtertechnologie is speciaal voor NASA ruimtevaartprogramma's ontwikkeld. Met divere laboratoria testen is aangetoond dat het filter rmeer dan 99,9% reinigt van ALLE microbiologische verontreinigingen in het water. De Water-To-Go filters verwijderen schadelijke elementen uit het water terwijl belangrijke mineralen zoals calcium en magnesium, die goed voor uw lichaam zijn, behouden blijven.

Filter levensduur 50 cl. fles: 130 liter / 2 maanden


Verwante producten

Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews