Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         

Waterkokers

  •  per pagina
  •  per pagina

Camping waterkokers 

Van Waterkoker tot Dompelaar vind u in de rubriek waterkokers terug. Waterkokers op 12Volt en netstroom. Allen zijn ze te vinden bij de Kampeermarkt.com of af te halen in onze megastore van 15.000m2 te Eindhoven.

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in waterkokers en elektrische apparaten
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van camping koffiezetapparaten en campingovens.

Naast de waterkokers hebben wij verder vele apparaten met een laag wattage in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn: