Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Caravan- & Camperbouw > Waterpompen

Waterpompen

  •  per pagina
€111,00
€103,00
-7%
€112,00
€104,00
-7%
  •  per pagina

Waterpompen voor caravans en campers

Wij hebben een groot assortiment waterpompen, zowel druk- als dompelpompen. De sterkte van de waterpomp straal hangt af van het aantal bar dat in de waterpomp zit. De waterpompen (ook wel dompelpompen genoemd) in ons assortiment zijn van de merken Bade, Fiamma, Reich en Haba, deze pompen hebben wattage van 12V.  Een aantal waterpompen hebben een extra veiligheid ingebouwd dat voorkomt dat er water terug in de tank loop, de Shurflo 7L maakt o.a gebruik van deze techniek.

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in Caravan waterpompen en kampeeraccessoires
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van gastoebehoren en watertanks.