Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Caravan- & Camperbouw > Watertanks

Watertanks

  •  per pagina
€23,50
€19,95
-15%
€4,95
€3,95
-20%
€48,20
€41,00
-15%
  •  per pagina

Watertank voor Campers en Caravans

Watertanks kunnen wij in verschillende maten leveren. Voor het inbouwen van watertanks zijn er een aantal maten in voorraad zoals 14l, 19l en 23l. Om je afvalwater handig te vervoeren op de camping kun je gebruik maken van een Roll-Tank, deze hebben wij in voorraad voor de maten 23L en 40L. De Roll-Tank heeft een handige afvoer dop zodat het afvalwater zonder te morsen weg kan stromen.

Kampeermarkt: ruim 30 jaar specialist in kampeerartikelen
Goed voorbereid op kampeervakantie? Bezoek dan de goedkoopste en grootste Kampeermarkt van Nederland! Met ruim 15.000 vierkante meter winkeloppervlak, meer dan 70.000 kampeerartikelen in de schappen en een vast team van outdoor specialisten, is de Kampeermarkt voor elke kampeerliefhebber een echte ontdekkingstocht.

De online specialist in caravan en camper watertanks
De Kampeermarkt onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de scherpste prijzen en leukste productaanbiedingen. Bestel daarom online via kampeermarkt.com en profiteer van de goedkoopste actieprijzen op het gebied van chemische toiletten en kampeeraccessoires.