Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Windschermen

Windscherm

  •  per pagina
€36,95
€29,95
-19%
€90,95
€79,95
-12%
€15,95
€14,95
-6%
€138,95
€125,00
-10%
  •  per pagina

Een lekker zonnig dagje op de camping of aan het strand met een rustig windje erbij is ideaal. Maar soms kan de wind zijn eigen wil hebben en best hard zijn. Dan zit je daar op het strand of op de camping al je spullen vast te houden of je moet er zelfs achteraan rennen doordat de wind het mee neemt. Even verderop op het strand of op het veldje zitten mensen met een windscherm en op dat moment denk je: had ik er ook maar een. Geen probleem! Bij kampeermarkt.com bestel je zo een windscherm die voorkomt dat al je spullen wegwaaien.

Een windscherm voor op het strand

Een windscherm strand biedt de perfecte uitkomst voor wanneer er net iets te veel wind staat. Een windscherm heeft niet alleen als functie om je te beschermen tegen te veel wind, het zorgt ook voor een extra stukje privacy op het strand. Zo voorkom je dat de buren precies kunnen zien wat je aan het doen bent. Wel fijn om niet midden in de kijk te liggen toch? Door een windscherm creëer je ook gelijk een stukje schaduw. In de schaduw kun je gemakkelijk de koelbox kwijt waardoor je eten en drinken ook nog eens lekker koud blijven.

Een windscherm in diverse maten, kleuren en uitvoeringen

Bij kampeermarkt.com hebben we een groot assortiment aan windschermen voor op het strand of op de camping. Daarnaast hebben we ook diverse winschermen geschikt voor ieder budget. Zo koop je al een windscherm vanaf €19,95. Ook hebben we diverse uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld windschermen voorzien van ramen of een deel dicht en een deel met raam of geheel gesloten. Je kunt ook nog een gebogen windscherm kopen of een recht windscherm. Alles is mogelijk bij kampeermarkt.com. Bekijk ons ruime assortiment en bestel nog voor 16:00 uur. Wanneer je voor 16:00 besteld versturen we het windscherm dezelfde dag nog.