Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Accessoires meubels

Accessoires meubels

  •  per pagina
€15,95
€14,95
-6%
  •  per pagina

Meubel accessoires

Meubel accessoires zijn artikelen die het gebruik van meubels makkelijker of meer aangenaam maken. Je kunt hierbij denken aan een voetenbank, lectuurnet, tafelkleedgewicht etc.

Lectuurnet

Een lectuurnet is een opbergnet wat te spannen is tussen de poten van een campingtafel. Voor diverse type tafels is er een lectuurnet leverbaar.

Opbergtas Meubels

Een opbergtas is ideaal wanneer je bijvoorbeeld campingmeubels wil vervoeren zonder dat deze al te makkelijk beschadigen. Je kunt bij een opbergtas denken aan;

  • Opbergtas stoel
  • Opbergtas tafel

Tafelkleden

Een tafelkleed maakt de sfeer in een paar seconden anders. Je kunt de tafel van trendy in no-time veranderen naar rustiek. Bij een campingtafel en tuintafel is het van belang dat het tafelkleed weerbestendig is en kleur vast. Wanneer dit het geval is kan het kleed buiten op de tafel blijven liggen.

Tafelkleedklem

Wanneer het kleed eenmaal op de tuin- of campingtafel ligt zal het met harde wind van de tafel waaien. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een tafelkleedklem of een tafelkleedgewicht.

Tafelkleedgewicht

Tafelkleedgewichten kan je aan een tafelkleed hangen zodat dit blijft liggen wanneer het waait. Tafelkleedgewichten zijn er in vele vormen, kleuren en maten zodat je de sfeer aan tafel snel kunt veranderen.

Parasol verlichting

Zitten onder een parasol op een zomerse avond houdt de zomerse sfeer er goed in. Om zo lang mogelijk te kunnen kunnen zitten dien je in de avond kaarsen, lampen of andere campinglampen te gebruiken. Met parasol verlichting verlicht je eenvoudig de ruimte onder de parasol.

Naast Meubel accessoires vindt je o.a. de volgende campingmeubels bij ons in de winkel;