Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Kampeermeubels > Kinder campingmeubels

Kinder campingmeubels


Kampeerstoel kind

Wanneer je gaat kamperen heb je waarschijnlijk een kampeertafel met kampeerstoelen bij om aan te ontbijten, lunchen en te dineren. Maar waar gaat je kind zitten? De stoelen die bij de kampeertafel horen zijn waarschijnlijk veel te groot voor je kind om in te zitten. Hoe los je dit nu op? Er zijn tegenwoordig ook speciale kampeerstoelen voor kinderen. De kinder vouwstoel is eenvoudig inklapbaar waardoor je de stoel ook mee kan nemen naar het strand of zwembad.

Een kinder vouwstoel in allerlei kleuren en printjes

Bij kampeermarkt.com hebben we een groot assortiment aan kampeerstoelen speciaal voor je kinderen. Zo hebben we bijvoorbeeld van het merk Bo-Camp een kampeerstoel kind in de kleuren blauw en rood. Een zeer compacte vouwstoel voor kinderen. De stoel is tevens voorzien van een extra stabilisator en een ‘safety lock’ tegen het ongewenst inklappen van de stoel.
Je kind wil graag zitten op een kampeerstoel die bij hem of haar past. Daarom hebben we in ons assortiment een kampeerstoel voor iedereen. Zo hebben we een geel eendje voor de deugniet, een roze beer voor het kleine prinsesje en een groene draak voor het kleine doerakje. Zo hebben we talloze kampeerstoelen voor uw kind die echt bij hem of haar past. Deze speciale kinder kampeerstoelen zijn ideaal voor op het strand of bij de caravan/tent.

Een maanstoel speciaal voor kinderen

Een maanstoel is een kinder vouwstoel met een unieke ronde vorm en met een lage comfortabele zit. Ideaal om mee te nemen tijdens de vakantie of een lekker dagje weg met de kinderen. Een maanstoel geeft je kind een prettige ondersteuning in de rug. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en rood. Ze zijn eenvoudig in te klappen en worden geleverd in een draagtas. Ideaal voor het kamperen, een dagje aan het strand of een zonnige dag in de tuin.
Bestel de kampeerstoel of maanstoel speciaal voor kinderen eenvoudig online op kampeermarkt.com of kom langs in onze kampeerwinkel in Eindhoven.