Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Meubels

Meubels

Aanbiedingen 4 artikelen
Accessoires 35 artikelen
Hangmatten 14 artikelen
Kinder meubels 11 artikelen
Parasols 4 artikelen
Picknicktafels 2 artikelen
Relaxstoelen 12 artikelen
Standenstoelen 51 artikelen
Stoel accessoires 43 artikelen
Strandstoelen 14 artikelen
Tafels 29 artikelen
Viskrukjes 21 artikelen
Vouwstoelen 32 artikelen
Windschermen 22 artikelen


Kampeermeubels

een campingtafel met campingstoelen voor meer kampeergenot

 

Of u nu met een kleine tent, familietent of camper op vakantie gaat, kampeermeubelen zoals een campingtafel met goede campingstoelen zorgen voor meer kampeergenot. Want wat is er nu meer ontspannen dan op de camping voor uw ‘tijdelijke huis’ te genieten van een hapje en een drankje?

 

Als het gaat om het vinden van een geschikte campingtafel met campingstoelen kunt u het beste terecht bij een professionele (online) kampeerwinkel. Daar vindt u een enorm aanbod aan kampeermeubelen zoals campingtafels, campingstoelen, relaxstoelen, stretchers, veldbedden, parasols en partytenten van toonaangevende merken zoals Dukdalf, Lafuma en Crespo .

 

Campingtafel: inklappen, vouwen of rollen?

Een campingtafel moet op de eerste plaats praktisch zijn. D.w.z. een campingtafel moet stabiel zijn, groot genoeg zijn, gemakkelijk op te zetten zijn en gemakkelijk mee te nemen zijn. Merken zoals Dukdalf, Lafuma en Crespo blijven hun producten doorontwikkelen om ze steeds compacter en beter te maken. Als u gaat kijken voor een campingtafel, is de keuze reuze. Er zijn inklapbare campingtafels, vouwtafels, maar ook een oprolbare campingtafel is niks nieuws. Verschillende merken zoals Dukdalf, Lafuma en Crespo hebben hun eigen unieke kwaliteiten.

 

Campingstoelen: aluminium, staal of kunststof?

Bij een goede campingtafel mogen campingstoelen natuurlijk niet ontbreken. Ook hierbij geldt dat de campingstoelen hun doel moeten dienen. Bij merken zoals Dukdalf, Lafuma en Crespo weten ze dat als geen ander. Of u nu kiest voor aluminium, staal of kunststof met textilene, katoen of batylene. Belangrijk is dat de campingstoelen lichtgewicht zijn, goed wasbaar zijn, gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen zijn en bovenal dat de campingstoelen lekker zitten.