Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Voortenten > Opblaasbare voortenten

Opblaasbare voortenten

  •  per pagina
  •  per pagina

Opblaasbare voortent kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe voortent kan je kiezen uit een traditionele caravanvoortent een wintervoortent en een deeltent. De keuze voor de juiste voortent is afhankelijk van het gebruik wat je met de voortent voor ogen hebt. Ga je maanden lang op een zelfde plaats staan raden wij aan om een 4 seizoenen tent aan te schaffen. Wil je enkel in de winter kamperen is een wintervoortent aan te raden. Wanneer je echter kiest voor rondtrekkend kamperen kies je voor een deeltent omdat deze snel te bouwen zijn. Mag het bouwen nog sneller en makkelijker? Kies dan voor de Opblaasbare voortent.

Opblaasbare voortent

Opblaasbare voortenten worden ook wel oppomptenten genoemd. Er zijn diverse merken die opblaasbare voortenten aanbieden, de meest bekende is echter Kampa die met een breed scala caravan voortenten voor nagenoeg alle caravans en campers een passende oplossing aanbiedt.

Diverse systemen

Opblaasbare voortenten zijn er met tal van systemen en hebben hierdoor ook allemaal hun eigen manier van opzetten. Het meest eenvoudig is het systeem waarbij de voortent vanuit 1 punt wordt opgeblazen en meerdere punten heeft om de luchtbuizen leeg te laten. Daarnaast zijn er systemen waar je buis voor buis oppompt. Hierdoor zal de opzettijd van de voortent iets langer zijn echter nog altijd vele malen sneller dan bij een traditionele voortent.eennt

Bus en Camper voortenten

Naast opblaasbare voortenten hebben wij diverse bus en campertenten in huis die worden opgebouwd met tentstokken. Alle bus en camper tenten vind je hier.

Voortent Accessoires

Heb je de juiste voortent gevonden kan je deze aanvullen met diverse accessoires. Alle voortent accessoires zoals een bijpassend tapijt, uitbouw en binnentent vind je hier.